نماهای رومی از سبک های کلاسیک و تجملاتی در نماسازی هستند که، اجرای آن ها با استفاده از متریال های مختلفی مانند سنگ های طبیعی انجام می شود. اما طبیعتا تهیه سنگ های طبیعی و مجسمه های نمادین نماهای رومی هزینه بسیار زیادی را نیاز دارد. این محتوا به منظور آشنایی با چگونگی اجرای نمای رومی سیمانی، نگارش شده است. با نمای سیمانی همراه باشید.
نماهای رومی از سبک های کلاسیک و تجملاتی در نماسازی هستند که، اجرای آن ها با استفاده از متریال های مختلفی مانند سنگ های طبیعی انجام می شود. اما طبیعتا تهیه سنگ های طبیعی و مجسمه های نمادین نماهای رومی هزینه بسیار زیادی را نیاز دارد. امروزه اجرای نمای رومی سیمانی جایگزین بسیار مناسبی برای نماهای رومی ساخته شده با سنگ های طبیعی محسوب می شود. زیرا علاوه بر ایجاد نمایی زیبا و بسیار کلاسیک، از هزینه بسیار کمتری نسبت به نماهای سنگی برخوردار است. از طرفی اجرای نمای رومی سیمانی، از استحکام و طول عمر نسبتا بالایی نیز برخوردار می باشد. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با نحوه اجرای نمای رومی سیمانی، به طور کامل آشنا کنیم.
نحوه اجرای نمای رومی سیمانی
در اجرای نمای رومی سیمانی در ابتدا نیاز به زیرسازی نماکاری با سیمان می باشد. اجرای زیرسازی مناسب و استاندارد تاثیر بسیار زیادی در زیبایی نهایی سطح نما دارد. به همین دلیل از مهم ترین بخش های اجرای نمای رومی سیمانی، زیرسازی نمودن نما است. ابتدا باید توری های رابیتس و شاسی های فلزی روی نما نصب نمود.
پس از بستن رابیتس ها باید به طور کامل و محکم آن ها را جوشکاری کرد. پس از جوشکاری رابیتس ها باید سطح نما را کروم بندی نمود. این کروم بندی ها باید به صورت طولی و ارتفاعی تمامی سطح نما را پوشش دهد. پس از آنکه تمام سطح نما کروم بندی شد، باید فاصله میان کروم بندی ها را با استفاده از ملات سیمان پر نمود.
نکته قابل توجه در این مرحله این است که، در صورت استفاده از ماسه نامرغوب در تهیه ملات سیمان، امکان جدا شدن ملات از سطح نما وجود خواهد داشت.
پس از آنکه با کمچه تمامی فواصل بین کروم ها را با استفاده از ملات پر کردید، باید با استفاده از شمشه تمامی ملات ها را به صورت یکدست صاف نمایید. مرطوب نمودن سطح نما قبل از زیرکاری موجب چسبندگی بهتر زیرسازی نما می شود. پس از اجرای ملات نیز بهتر است 3 تا 7 روز سطح نما را با استفاده از آب مرطوب نمایید.
تا مقاومت آن افزایش پیدا کرده و از ترک خوردن سیمان نما جلوگیری شود. پس از زیرسازی نوبت به آستر سیمانی می رسد. در این مرحله از اجرای نمای رومی سیمانی، باید لایه آستر سیمانی اجرا شود.
این لایه ترکیبی از پودر سنگ و سیمان سفید است. در نهایت نیز نوبت به اجرای لایه آخر و رویی نما می رسد. معمولا نمای رومی را با استفاده از سیمان سفید و سیمان شسته اجرا می نمایند. در صورتی که از سیمان سفید برای اجرای نمای رومی استفاده می نمایید. باید ابتدا با استفاده از ملات پودر سنگ و سیمان سفید تمامی سطح نما را به طور صاف و یکدست پوشش دهید.
پس از آن تا چند روز روی نما را آب پاشی نمایید. این کار از ترک خوردن سطح نما جلوگیری می نماید. در نهایت نیز مجسمه های طراحی شده با سیمان را در جای خود محکم نمایید. بهتر است برای اجرای سر ستون های نمای رومی از گروه های متخصص و مجرب در زمینه اجرای نمای سیمانی استفاده نمایید.
قیمت اجرای نمای رومی سیمانی ویلا
اجرای نماهای رومی در طراحی و نماسازی ویلاها از جذابیت و محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. اما از آنجایی که در طراحی ویلاها معمولاً حداقل بنا دارای دو نما میباشد. استفاده نمودن از سنگ در طراحی نمای رومی میتواند با هزینههای بسیار بالایی همراه باشد. از طرفی استفاده نمودن از نماهای رومی بهترین انتخاب برای طراحی نمای ویلاهای کلاسیک است.
قیمت اجرای نمای رومی سیمانی ویلاها بسیار کمتر از نماهای رومی با استفاده از سنگهای طبیعی و یا مصنوعی است. به همین دلیل است که امروزه استفاده نمودن از این نماها با استقبال بی نظیری روبرو شده است. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با نکات حائز اهمیت در رابطه با قیمت اجرای نمای رومی سیمانی ویلاها، بیشتر آشنا کنیم.
نکات حائز اهمیت در رابطه با قیمت اجرای نمای رومی سیمانی در نما سازی ویلا
بسیاری از طراحان استفاده نمودن از نماهای سیمانی را در طراحی نماهای رومی جایگزین نماهای سنگی میکنند. زیرا قیمت اجرای نمای رومی سیمانی بسیار مقرون به صرفهتر از نماهای رومی سنگی است. از طرفی این نماها از جذابیت و زیبایی منحصر به فردی نیز برخوردار میباشند. متأسفانه افرادی که این نماها را از نزدیک مشاهده نکردهاند، با شنیدن نام سیمان فکر میکنند که با نمایی بدقواره و بی احساس روبرو خواهند شد.
در صورتی که در اجرای نمای رومی سیمانی نیز از ظرافت کاری های بسیار زیادی در طراحی استفاده میشود. اما از آنجایی که سیمان جزو متریال های ارزان قیمت میباشد. قیمت اجرای نمای رومی سیمانی نسبت به نماهای سنگی بسیار کمتر است.
در تصاویری که مشاهده نمودید، با استفاده از متریال سیمان نماهای رومی را اجرا نمودهاند. به همین دلیل به راحتی میتوانید جذابیت و زیبایی نماهای رومی ساخته شده با سیمان را درک کنید.
البته که میزان زیبایی نماهای سیمانی کمتر از نماهای سنگی است. اما مزایای بسیار زیاد نماهای رومی سیمانی موجب شده تا امروزه آنها را جایگزین بسیار مناسبی برای نماهای سنگی بدانند. از مزایای کلی نماهای رومی سیمانی نسبت به نماهای رومی ساخته شده با سنگ، میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
- از ابتدایی ترین مزایای این نما میتوان به تفاوت قیمت اجرای نمای رومی سیمانی نسبت به نماهای سنگی اشاره نمود.
- از طرفی نماهای سیمانی از مقاومت بسیار بالایی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف برخوردار میباشند.
- انواع مختلف سیمان به راحتی قابل دسترس میباشد. به همین دلیل میتوان با توجه به سلیقه از انواع سیمان به وفور استفاده نمود.
- امکان افتادن بخشی از نما در نمای رومی سیمانی وجود ندارد. در صورتی که احتمال سقوط سنگ از نما بسیار زیاد است.
- از آنجایی که امکان ترک خوردن نماهای سیمانی وجود دارد، نمیتوان در انتخاب نماکاران به منظور اجرای نمای رومی ریسک نمود. فراموش نکنید که هرگز برای اینکه قیمت اجرای نمای رومی سیمانی کمتر شود، روی این گزینه ریسک نکنید. انتخاب افراد متخصص و مجرب در زمینه اجرای نمای رومی، تاثیر بسیار زیادی در افزایش زیبایی و جذابیت نما خواهد داشت.